Moms: Inkl. exkl. moms

  Kontakta oss

Behov av rådgivning?

Skicka din fråga till oss eller ring så hjälper vi Er.

Telefontider: Vard. 09:00-16:00

Tel: +46 372-800 20

Mail: info@innotex.se

 

Självhäftande produkter

Vi hjälper Er med rådgivning, val av tejp, konstruktionslim, mm.

Skicka din fråga eller ring oss.

Mail adhesives@innotex.se

Visa Master

Om InnoTex

 
Vilka är vi?

InnoTex är ett företag som tillhandahåller produkter och tjänster till bl.a. möbel-, textil- och plastvaruindustri. Vi erbjuder ett brett sortiment med fibermaterial, skum och självhäftande produkter samt tillhandahåller rådgivning eller konsultation för hjälpa våra kunder att finna rätt material och konstruktion.

Vi erbjuder tillskärning och konvertering av ovan nämnda material. Önskat material bearbetas efter mall eller ritning och vi kan vid behov även hjälpa till med viss legotillverkning.

Vår verksamhet bygger på att leverera kundunika lösningar till nordisk tillverkningsindustri. Bearbetning 
och tillskärning av material utför vi i Sverige för att skapa flexibilitet och effektivitet.
 
Vårt tjänsteutbud: B2B - Tjänster
 
Vår filosofi om närproduktion
Alla produkter går inte att köpa in eller tillverka lokalt. Vår filosofi är dock att konvertering och bearbetning av våra produkter skall göras lokalt för att skapa effektivitet, flexibilitet och miljövinster. Vi ser att lokal produktion på sikt är en absolut nödvändighet för att minimera miljöpåverkande frakter och stimulera den lokala arbetskraften och ekonomin. Framförallt gäller detta skrymmande produkter.
 
Service och hjälpsamhet
Som kund till InnoTex kommer Ni märka att vi behandlar alla lika och alltid är hjälpsamma. Vi vet hur viktigt det är att vara lyhörd och tillgodose olika önskemål oavsett vem som frågar. Genom support och hjälpsamhet finner vi nästan alltid lösningar för våra kunder.
 
Välkommen som kund till oss på InnoTex!